Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |

Region SyddanmarkAutismecenter Syddanmark

Job

Autismecenter Syddanmark ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og at ansætte kvalificerede medarbejdere med de rigtige kompetencer.

Ved Autismecenter Syddanmark arbejder vi på at have et godt og trygt arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Vi arbejder bevidst med konflikthåndtering og en konfliktnedtrappende tankegang, det gør vi med en anerkendende og ikke modstandsgivende pædagogik samt metoden Low arousal. Læs mere om de pædagogiske tilgange og metoder vi anvender.

Det er vigtigt for os alle ved Autismecenter Syddanmark, at vi i hverdagen tager hensyn til hinanden og hjælper hinanden. Trivsel og arbejdsmiljø betyder meget for os, og vi arbejder for at alle kan få arbejdslivet og privatlivet til at fungere.  Samtidig er vi ansat for at støtte borgerne, og det er nødvendigt med personale i alle døgnets 24 timer på alle afdelinger hver eneste dag. Læs mere om vores værdier.

Hvis du har søgt et job ved Autismecenter Syddanmark og bliver indkaldt til samtale, så kan du forvente at ansættelsesudvalget består af nærmeste leder, evt. gruppekoordinator, den lokale TR/tillidsvalgte samt muligvis endnu en repræsentant for afdelingen. Hvis du har søgt et job som afdelingsleder, så vil der også deltage pårørende og evt. en rekrutteringskonsulent i samtalen.

Alle ansøgere indgår på lige fod uanset om de er interne eller eksterne. Ansøgere, der er i familie med eller har et nært venskab med en fastansat medarbejder på samme afdeling bliver ikke ansat.

Når der er et ledig job ved Autismecenter Syddanmark bliver det offentliggjort - Ledige job i Region Syddanmark.


Siden er sidst opdateret 8-3-2019
Børne- og Autismecenter